تب كريمه كنگو، خطرناك اما قابل پيشگيري

ساخت وبلاگ

به نام خداوند بخشنده مهربان  

 

 

 

درباره نویسنده واهداف وبلاگ (Habib_Maheri Environmental Engineer )

حبیب ماهری کارشناس مهندسی محیط زیست، با تجربه، عاشق طبیعت ایران زمین هستم وهدفم بالا بردن فرهنگ زیست محیطی جامعه از طریق فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز است. این وبلاگ سعی دارد، مسایل زیست محیطی را مورد نقد وبررسی قراردهد

آزمایشگاه شیمی آب (مرجع و معتمد) سازمان حفاظت محیط زیست

آنالیز و اندازه گیری

پارامترها:

(PH,COD,BOD,TDS,TSS,EC,DO)

قلیائیت کل(کربنات و بیکربنات)

سختی کل،کلسیم،منیزیم،کدورت،دترجنت،کلراید،فسفات،آمونیاک،سولفات،نیترات

ونیتریت.

بخش هوا- منابع ثابت: NO,NO2,CO,CO2,O2,NOx,SO2,CxHy,H2S

منابع سیار: PM10

 

Web Site

http://bahare-tabiat.blogfa.com

http://bahare-tabiat.blogsky.com

http://www.maheri.8m.com

تماس با بهار طبیعت:

[email protected]

 

 

اطلاعيه

با مشاهده هر گونه تخلفات زيست محيطي،اعم از تخلفات :آلوده نمودن محيط زيست طبيعي يا محيط زيست انساني،تخريب طبيعت و محيط زيست،حيوان آزاري،فروش و نگهداري  غير مجاز و غير قانوني حيوانات،شكاروصيد غيرمجاز و زنده گيري وحوش، تخريب محيط زيست ومنابع طبيعي و جنگل و مرتع،ازبين بردن رستنيها.......

حاميان حيوانات و حيات وحش مي توانند موارد تخلف را از طريق شماره تماس ارتباطات مردمي ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

موارد فوق به استناد مواد 10 و 11 قانون شکار و صيد جمهوري اسلامي ايران و ماده 679 قانون مجازات اسلامي جرم محسوب ، ومتخلفين مستوجب تحت تعقيب و مجازات قانوني قرار مي گيرند.

از نظر قانونی کارواش از منازل مسکونی چقدر باید فاصله داشته باشد ؟ و اگر از طرف صاحب کارواش اذیت وآزاری به خانواده‌ها شود چه کار باید کرد؟

هر چند بنا بر نظر بعضی حقوقدانان تکالیف قانونی درخصوص برخورد با واحدهای آلاینده به موجب ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط‌زیست، همچنین به استناد ماده 11 و تبصره ذیل ماده 10 قانون موصوف،به سازمان حفاظت محیط زیست محول شده است، لیکن بنا بر استدلال دیگر حقوقدانان رسیدگی به این موضوع براساس بند 20 ماده‌ 55 قانون شهرداری‌هاجلوگیری از ایجاد و تأسیس تمامی اماکنی که به نحوی موجب بروز مزاحمت برای ساکنان شهر می‏شوند، جزو وظایف شهرداری‌ها گنجانده شده و شهرداری‌ها را مکلف کرده تا از تاسیس کارگاه‌ها، گاراژهای عمومی، تعمیرگاه‌ها، مراکز دامداری و به‌طور کلی تمامی مشاغلی که به نحوی برای ساکنان شهر ایجاد مزاحمت می‌کنند، جلوگیری کند لذا پیشنهاد می‌شود در بدو امر شکایت خود را در شهرداری و سازمان حفاظت محیط‌زیست مطرح و سپس موضوع را به‌عنوان مزاحمت (از جنبه کیفری) در دادسرای محل وقوع جرم و تحت عنوان رفع مزاحمت (از جنبه حقوقی) در محاکم حقوقی مورد پیگیری قرار دهید.

 

جريمه بوق بي جا 300 هزار تومان

قانون،عليه رفع آلودگي صوتي

تعيين نرخ آلودگي صوتي، بررسي لايحه هواي پاک ، ماده 29 اين لايحه بر مقوله آلودگي صوتي متمرکز است. اين ماده مي گويد هرگونه آلودگي صوتي به وسيله منابع ثابت و متحرک، ممنوع است و جريمه هايي که براي ايجادکنندگان اين آلودگي ها تعيين شده است در مقايسه با گذشته، افزايشي محسوس داشته است.

بوق بزني

آلودگي صوتي اگر از سوي منابع ثابت باشد، جريمه نقدي از يک تا دو ميليون تومان دارد، اما اخم اين قانون به منابع متحرک توليدکننده آلودگي صوتي، هم جدي است.نيروي انتظامي در تبصره يک ماده 29، مکلف شده است راننده وسيله نقليه موتوري را که به گوش ديگران آسيب مي زند در اولين جلسه 100 هزار تومان، در دومين جلسه 200 هزار تومان و در سومين جلسه 300 هزار تومان جريمه کند. در تبصره دوم همان ماده 29 قيد شده است که آيين نامه اجرايي اين ماده بايد در مدت سه ماه از تاريخ ابلاغش تهيه شود و به تصويب هيات وزيران برسد.بر اساس ماده 31 قانون هواي پاک، ناجا و يگان حفاظت از محيط زيست، دو مسئول اصلي براي برخورد با واحدهاي آلاينده هستند و وظيفه دارند به عنوان ضابطان دادگستري براي برخورد با واحدهاي آلوده کننده، آستين بالا بزنند، اما در اين ميان مسلما ناجا و بخصوص پليس راهور، مسئوليت بيشتري دارد.منبع اصلي آلودگي صوتي در شهرها، وسايل نقليه متحرک مانند موتورسيکلت ها و خودروها هستند و در رتبه دوم، ساخت و سازها و واحدهاي صنعتي آلاينده قرار دارند. مردم با اين قانون به کودکانشان نيز مي آموزند که بدانند بوق، وسيله سلام و احوالپرسي يا خداحافظي نيست؛ هيچ کس حق ندارد براي لذت يا ايجاد هيجان يا ترس، اگزوز وسيله نقليه اش را دستکاري کند يا از بوق هاي نامتعارف و غيراستاندارد مثل صداي حيوانات يا شيپور استفاده کند.

 

 

تب كريمه كنگو، خطرناك اما قابل پيشگيري

 

 

اين روزها دست به دست شدن خبر طغيان تب کريمه کنگو در استان اصفهان و برخي ديگر از استان هاي کشور همراه با تصاويري از دفن يکي از قربانيان در شرايطي بشدت حفاظت شده، بسياري از مردم را نگران کرده است.البته وزارت بهداشت در اطلاعيه اي شيوع اين بيماري را در استان اصفهان شايعه خوانده است و تنها يک مورد از ابتلا به اين بيماري در اين استان را تائيد کرده است که البته به درمان بيمار منتهي شده است. با اين حال و با وجود آن که در حال حاضر هيچ موردي از اپيدمي اين بيماري در کشور اتفاق نيفتاده است، اما با توجه به طغيان کوچک بيماري در يکي از کشتارگاه هاي شهر زاهدان و نيز جهت افزايش آگاهي عمومي نسبت به اين بيماري قابل پيشگيري و درمان، مروري خواهيم داشت بر آنچه درباره تب کريمه کنگو بايد بدانيد.

راه هاي انتقال ويروس

راه هاي پيشگيري از بيماري

گزش کنه آلوده يا له کردن آن روي پوست

حفاظت فردي هنگام کار در فضاهايي که احتمال وجود کنه هست

(استفاده از دستکش، لباس کار و چکمه)

تماس با دام آلوده

(ذبح، قطعه قطعه کردن و تميز کردن، پوست، خون و ترشحات)

پرهيز از قراردادن چاقوي آلوده به گوشت و احشاي دام در دهان

خريد دام مطمئن از مکان هايي که مورد تائيد دامپزشکي است (براي ذبح و ...)

ذبح دام با هدف اداي نذورات و مراسم سنتي پسنديده مانند عقيقه و... در کشتارگاه ها

عدم نگهداري از حيوانات مگر در مواقع ضروري

رعايت اصول بهداشتي در نگهداري دام (خود دام، محل نگهداري دام، تغذيه دام و...)

حفاظت فردي در تماس با دام (ذبح، تميز کردن و ساير تماس ها)

عدم جداسازي کنه با دست از دام يا انسان (روغن يا وازلين به سطح پشتي کنه ماليده شود تا تنفسش قطع گردد، کم کم کنه پوست را رها مي کند)

نکته: بيماري در دام آلوده هيچ علامتي ندارد؛ لذا از ظاهر دام متوجه بيماري آن نخواهيم شد.

مصرف گوشت تازه خام

يا نيم پز حيوانات آلود

مصرف گوشت و احشا کاملا پخته (مغزپخت شده)

نگهداري گوشت و احشاي دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در سردخانه يا يخچال

نکته: از مصرف خام جگر و ساير احشا و گوشت دام ها جدا پرهيز شود.

تماس با خون و استنشاق هواي آلوده

رعايت حفاظت فردي در تماس با بيماري مشکوک، محتمل و قطعي (استفاده از ماسک، دستکش، عينک، گان و...)

بهار طبیعت...
ما را در سایت بهار طبیعت دنبال می کنید

برچسب : كريمه,كنگو,خطرناك,اما,قابل,پيشگيري, نویسنده : bahare-tabiata بازدید : 180 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1396 ساعت: 8:47